Misschien kan ik jou helpen op je weg?

Mijn passie ligt in het coachen van mensen.
Alles wat jij ècht wil zit al in je, de vraag is: hoe haal je het eruit?
Ik kan jou hierbij helpen en even deel uitmaken van jouw proces. Samen gaan we kijken welke methode en welke weg daarbij het best past.

Ik werk voornamelijk vanuit Rotterdam en Tilburg, maar kan ook bij je op locatie komen.
Een wandeling valt onder de mogelijkheden en heeft de voorkeur.

Coaching

Wanneer jij groei voelt, dan is de coaching succesvol. Wat is jouw passie en waar raak jij gemotiveerd van? Als coach stel ik die vragen en ondersteun ik je bij het behalen van jouw doelen en stimuleer ik je daar te gaan waar jezelf niet de stap durft te maken.

Vind de weg die bij jou past. Leef en laat je niet leven.

Wat mag je van mij als coach verwachten?

Als jouw coach ga ik jou begeleiden en uitdagen om het  beste uit jezelf te halen. Dit zal door middel van vragen zijn, opdrachten die ik je meegeef en zelfreflectie. Op deze wijze word je bewust van je eigen mogelijkheden en leer je om die keuzes te maken die bij jou passen. Dit alles op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Wat mag ik van jou verwachten?

Dat jij je openstelt om samen met mij te werken. Dat je bereidwillig bent om je in te spannen en te werken aan je doelen.
Je kunt het vergelijken met dat jij de bestuurder bent in je eigen voertuig en alleen jijzelf bepaalt wat je eindbestemming gaat worden.

Op de eerste plaats ben jij verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling.

Waarom coaching?

Mijn mening:Door jezelf te veranderen, verandert je omgeving mee...

Mensen ervaren heel veel emoties. Positieve en negatieve emoties. Emoties van angst, verlangens, boosheid, verdriet over gemis of pijn over het loslaten van dingen. Je herkent dit misschien maar al te goed.
Door je dan op de verkeerde emotie te focussen, blijf je stil staan.
Je mist daardoor wat er eigenlijk allemaal aan mogelijkheden zijn om te kunnen veranderen.

Het maken van keuzes en dan denken dat dit de goede zijn...

Vaak zien wij de dingen die eigenlijk buiten onszelf liggen (zoals een baan, een huis, een auto, de hoogte van je salaris) als bepalende factoren voor wie wij zijn. Wij denken dat die zaken onze identiteit bepalen. Echter brengen die ons in werkelijkheid alleen maar verder van wie we zijn of van wie wij van binnen uit willen zijn.

Door te kiezen voor jezelf en in het hier en nu te leven, kom je dichterbij jezelf. Daarmee komt je vertrouwen terug, je eigenwaarde en je energie. Je voelt dat je meer in balans komt en je merkt dat het helemaal niet draait om al die zaken die buiten jezelf liggen!

Wie ben ik?

Ik ben Jaime EIkmans en ‘In en ‘uit’ jezelf’ is eigenlijk al ontstaan bij mijn geboorte.
Alles wat ik in mijn leven heb gedaan -vanaf mijn geboorte-, heeft ervoor gezorgd dat ik “in & ‘uit’ mijzelf” ben gestart en verder gegaan. Een mensenleven bestaat uit vallen en opstaan. Ook het mijne!

 

Meer over mij lezen?

Op de hoogte blijven?

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuws en ontwikkelingen bij In en ‘uit’ jezelf?
Laat dan hier je naam (niet verplicht) en je mailadres even achter…

Kosten en vergoedingen

Coaching kan niet via uw zorgverzekering worden vergoed. Echter zijn er wel andere mogelijkheden. Via uw werkgever kunt u achterhalen of hier budget voor is. De kosten zouden dan gedeeltelijk via uw werkgever kunnen worden vergoed.

Aan deze informatie worden geen rechten ontleend.

Vergoeding via de werkgever

Indien u coaching volgt welke werkgerelateerd is, dan is er een mogelijkheid het als aftrekpost op te geven bij de belastingdienst. Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. Zie hiervoor de voorwaarden bij de belastingdienst.

Investeer in jezelf!

Wat wel belangrijk is om te weten.
Je investeert in jezelf, in je eigen groei en dat is de beste investering die je kunt maken!

Werkwijze

Als je ervoor kiest dat ik jouw coach word, volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en volgt er een beslissing of we verder gaan met elkaar. Is dit het geval, dan komt er een intakegesprek wat dieper ingaat op de reden dat je komt. We bespreken dan ook hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek : gratis
  • Intakegesprek : 75 euro (+/- 1 uur)
  • Losse sessies : 90 euro (+/- 1,5 uur)
  • Pakket van 5 sessies : 425 euro.

In en ‘uit’ jezelf factureert na elke sessie. Indien gekozen wordt voor een pakket, wordt de factuur na het intakegesprek verstuurt.
De bedragen zijn inclusief BTW. Voor verdere vragen kan er altijd een e mail worden gestuurd naar
info@inenuitjezelf.nl